Kdo smo

Smo družina strastnih zanesenjakov, ki vsak dan raziskujemo nove recepte/poti za življenje v harmoniji.

Kaj počnemo

Z vsem kar počnem, želimo navdušiti ljudi,skupnost in hišne ljubljenčke, da živimo v sožitju in harmoniji z naravo.

Kako to naredimo

Sledimo spretnostim in vrednotam obrtnikov, ter delimo ideale pravih gurmanov s celega sveta. V vsem kar počnemo, je vtisnjena zapuščina prejšnjih generacij, vso njihovo znanje in veščine.

dog
hero

Kaj verjamemo

Če tako, kot mi, verjamete, da življenje v ravnovesju z naravo ni samo hranjenje hišnih ljubljenčkov na naraven način ampak tudi živeti, deliti, čutiti in rasti skupaj, na naraven način, potem smo na isti strani te poti. Za nas je življenje več, kot le lastništvo. Poskušamo spremeniti življenja na boljše, za vse nas, ne le za naše ljubljenčke ampak za cel naš planet. Iz tega razloga v naši proizvodnji uporabljamo obnovljivo sončno in toplotno energijo, vedno skrbimo za ekologijo in uporabljamo embalažo, ki jo je mogoče reciklirati. Verjamemo, da je lepoto in veselje življenja naših ljubljenčkov, mogoče spraviti v en sam njihov grižljaja. Hvaležni smo naravi za vse kar nam ponuja, tako je naše glavno načelo, da se je ne spreminja, zato smo veliki oboževalci uporabe svežih in surovih sestavin, ki prinašajo okus nedotaknjene narave.

Kje nas najdete

Verjamemo, da obstajajo ljudje po vsem svetu, ki delijo vrednote naših strastnih zanesenjakov in želimo nahraniti pse in muce po vsem svetu z okusno naravno hrano. Naše je, da se potrudimo, da lahko vsak naš hišni ljubljenček pride do nje kjerkoli in kadarkoli, zato sodelujemo z verodostojnimi partnerji v vaši bližini ali vam jo dostavimo na dom.

NAŠA FILOZOFIJA

Navdihnjeni z željo, naših zanesenjakov po stvaritvi najkakovostnejše hrane za hišne ljubljenčke, smo v KRAFTIA opredelili sedem osnovnih načela, ki so naš moto in vodilo, da v harmoniji z naravo in ohranjanjem dediščine pri življenju vedno uporabimo samo naravne sestavine. Ustvarili smo večdimenzionalen sistem kompletne suhe hrane v sedmih stebri, na katerih gradimo življenje v sožitju in harmoniji zdravja in življenja iz narave, za vse vaše ljubljenčke. To so naše zaveze in obljube, ki prenašajo našo spretnost v umetnost v prav vsakem grižljaju vaših ljubljenčkov, ki nastane v naši domači kuhinji.

dog

DOBRO POČUTJE CELEGA TELESA

Za Vaše ljubljenčke smo naredili črevesni mikrobiom NUTRIBIOME™ , ki pozitivno vpliva na celotni črevesni takt in metabolizem. Sestavljen je iz 3 vrst sorodnih bakterij, skrbno izbrane mešanice naravnih sestavin, vlaknin, probiotikov, vitaminov in antioksidantov.

NARAVNO IZBRANE SESTAVINE

Skrbno izbrane botanične rastlinske sestavine pomešane s fitohranili in drugimi hranili izboljšujejo imunski sistem in harmonijo v telesu in umu.

FUNKCIONALNO NEGOVANJE

Skrbno izbrane sestavine s svojo funkcionalnostjo podpirajo zdravo kožo in dlako, ter izboljšajo razvoj sklepov in možganov.

NAJBOLJŠA IZBIRA SESTAVIN IN IZDELAVA NA DOMAČ NAČIN

Gledamo v preteklost, ki so jo ustvarili naši predniki, mojstri svoje obrti, hkrati pa oblikujemo prihodnost. Principi izdelave, najboljša tehnologija in surovine, majhne serije in vrhunska kakovost, vse v harmoniji - to so ključna načela naše obrtne proizvodnje. Vsak obrok v naši kuhinji je narejen z najvišjo možno mero predanosti, entuziazma in spretnosti, vsa hrana je kuhana na pari in pečena v pečici, kot v domači kuhinji.. Narava nam je dala že vse in na to moramo paziti s finim in nežnim pridihom jo dvignemo na raven umetnosti, vsaka sestava hrane ima perferktno razmerje med okusnostjo in prebavljivostjo.

ŽIVLJENSKA DOBA IN VELIKOST PASME

Skrbimo, da so naši izdelki prilagojeni vsem življenjskim obdobjem, pasmam in zdravstvenemu stanju naših hišnih ljubljenčkov – ne glede na to ali so mladiči, ki šele postajajo člani naše družine ali veterani s katerimi smo preživeli leta življenja v veselju, sreči in harmoniji.

ŽIVLJENJE, NAŠA OBLJUBA VAŠIM LJUBLJENČKOM

Trdno verjamemo, da je prihodnje zdravstveno stanje naših ljubljenčkov odvisno od kakovosti hrane, prehranjevanja. Vsako obdobje v življenju naših ljubljenčkov, je enako pomembno, zato poskrbimo, da vsak dan dobijo točno tisto, kar potrebujejo. Dobro počutje, je dolgotrajen proces in neskončen cilj, ki nam daje perspektivo, ki jo vedno spoštujemo in ji sledimo.

HARMONIJA Z NARAVO

Vse, kar počnemo, počnemo v sodelovanju z NARAVO, najpomembnejše nam je ohraniti ravnovesje in sožitje z obnovljivimi viri energije, recikliramo v sodelovanju s lokalno in kmetijsko skupnostjo. Vsi si delimo en planet, ta svet in naša skupna dolžnost je, da ga ohranjamo v najboljšem možnem stanju.

KAM GREMO

Naš cilj ni samo pripraviti odlično hrano. Verjamemo, da je življenje in delo v sožitju z naravo možno, je velik izziv in potencial za vas, ki imate radi svoje ljubljenčke in delite naše vrednote. Zaslužite si podporo z naše strani na vseh področjih njihovega življenja. Naša ekipa dela neutrudno in se ne osredotoča samo na hrano, za hišne ljubljenčke, kmalu pričakujete pomoč tudi pri drugih vidikih skrbi za vaše ljubljenčke. Vedno gledamo celo sliko širše in želimo oblikovati svojo filozofijo na veliko različnih področij in okrepiti vezi z vašimi ljubljenčki na še višjo raven.

NAŠA EKIPA

Prvič, vsak izmed nas, je zaljubljen v kakšnega hišnega ljubljenčka - psa ali muco. Smo družina predanih zanesenjakov in smo na misiji 24 ur na dan 7 dni v tednu. Skupaj imamo več kot 200 let izkušenj in strokovnega razvoja našega dela po vsem svetu. Vsak od nas prinaša svoje edinstveno strokovno znanje iz različnih področij in to nas postavlja v položaj stremenja k odličnosti - do točke, ko priprava hrane za naše ljubljence, postane umetnost.