Varstvo osebnih podatkov in politika zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://kraftia.slomaster.info. Kontaktne informacije podjetja najdete na zavitku Kontakt.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in vaše izbire prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava vztrajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki, vsebina, artikli itd. na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videe, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na povsem enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), hranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (le da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko tudi vidijo in urejajo te podatke.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kaj zbiramo in shranjujemo

Med obiskom naše strani, sledimo:

  • Izdelki, ki ste si jih ogledali: to bomo uporabili, da vam npr. prikažemo izdelke, ki ste si jih nedavno ogledali
  • Lokacija, naslov IP in vrsta brskalnika: uporabili jih bomo za predvidevanje davka in dostave

Naslov dostave: vprašali vas bomo, da vnesete naslov, da lahko npr. predvidimo dostavo preden oddate naročilo in vam nato pošljemo ponudbo!

Piškotke uporabljamo tudi za sledenje vsebine košarice med brskanjem po naši spletni strani.

Ko kupujete pri nas, vas bomo prosili, da podate informacije, vključno z imenom, naslovom plačnika, naslovom za dostavo, e-pošto, tel. št., podrobnosti plačila in izbirne informacije računa, kot na primer up. ime in geslo. Podatke bomo uporabili za naslednje namene:

  • Pošljite informacije vašega računa in naročila
  • Odzivi na prošnje, vključno z vračili in pritožbami
  • Procesiranje plačila in preprečevanje zlorab
  • Ustvarite račun za uporabo naše trgovine
  • Izboljšajte ponudbo naše trgovine
  • Pošiljanje marketinških sporočil, če se odločite za njihovo prejemanje

Če ustvarite račun, bomo shranili vaše ime, naslov, e-pošto in telefonsko številko, ki bodo uporabljeni za polnjenje blagajne za prihodnja naročila.

Kdo v naši ekipi ima dostop

Člani naše ekipe imajo dostop do informacij, ki nam jih posredujete. Na primer, tako skrbniki kot vodje trgovin lahko dostopajo do:

  • Informacije o naročilu, na primer kaj je bilo kupljeno, kdaj je bilo kupljeno in kam naj se pošlje, ter
  • Podatki o stranki, kot so vaše ime, e-poštni naslov ter podatki za obračun in pošiljanje.

Člani osebja imajo dostop do teh informacij za pomoč pri naročanjih, vračilu in podpori kupcem.

Kaj delimo z ostalimi

Informacij ne delimo s tretjimi osebami.

Plačila

Plačilo se opravi po povzetju paketa zato so lahko nekateri vaši podatki posredovani dostavni službi, ki bo izvedla dostavo paketa in prejem plačila.